Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Είναι η Απάντηση στο Κάπνισμα

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: myarticl
Rating: 
0
No votes yet

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί μίας πρώτης γραμμής λύση στο πρόβλημα της διακοπής του βλαβερού παραδοσιακού καπνίσματος.

Το ηλεκτρονικο τσιγαρο είναι εξαρτώμενο από τη νικοτίνη που εισπνέεται από τον μικροσκοπικό ατμοποιητή που είναι ενσωματωμένος στα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Ωστόσο, οι ομοιότητες ανάμεσα στο ηλεκτρονικό και το παραδοσιακό τσιγάρο σταματούν σε αυτό ακριβώς το σημείο. Ο τερματισμός του θανατηφόρου καπνίσματος δεν χρειάζεται να είναι το βάσανο που ήταν στο παρελθόν για πολλές γενιές καπνιστών. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δίνει τη δυνατότητα στους καπνιστές να μετατρέψουν σε εύκολη υπόθεση τη μετάβαση από το κάπνισμα κανονικών προϊόντων καπνού στη χρήση ενός προϊόντος που περιέχει όλη την απόλαυση του καπνίσματος, δίχως ωστόσο τους κινδύνους που συνδέονται με αυτό. Τα παραδοσιακά προϊόντα καπνού ευθύνονται για χιλιάδες θανάτους σε ετήσια βάση, δεδομένου ότι το τσιγάρο περιέχει πάρα πολλές βλαβερές χημικές ουσίες.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί μία κοινωνικά αποδεκτή εναλλακτική λύση στο κάπνισμα κανονικών προϊόντων καπνού, καθώς δεν υπάρχει παραγωγή καπνού. Συνεπώς, δεν υφίσταται καπνός στην ατμόσφαιρα, ενώ ούτε και οι μη καπνιστές είναι αναγκασμένοι να υφίστανται το παθητικό κάπνισμα.

Συλλήβδην, το ηλεκτρονικό τσιγάρο συνθέτει μία ασφαλή εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά προϊόντα καπνού, με την ουσιώδη διαφορά, ωστόσο, ότι το ανθρώπινο σώμα δεν απορροφά καμία από τις θανατηφόρες χημικές ουσίες που περιέχονται στο κανονικό τσιγάρο.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα προσφέρουν πολλαπλά πλεονεκτήματα όσον αφορά την υγεία και την μακροζωία του ανθρώπου, ενώ παράλληλα συνιστούν μία πρώτης τάξης ευκαιρία για την εξοικονόμηση χρημάτων, αφού το κόστος τους είναι σαφέστατα χαμηλότερο από εκείνο των κανονικών προϊόντων καπνού.

Αν επιθυμείτε να ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που είναι κατάλληλα για εσάς, έχοντας την επιθυμία να διακόψετε το καταστροφικό κάπνισμα μία για πάντα, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο.

DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2012-07-15 21:50:28
AuthorResource: 

Ηλεκτρονικό τσιγάρο σε καταπληκτικές τιμές απο το VaporMania.gr

Category: