Τι είναι το eshopping

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: myarticl
Rating: 
0
No votes yet

Με τον όρο e-shopping εννοούμε την αγορά προιόντων ή υπηρεσιών από ηλεκτρονικά καταστήματα. Δηλαδή από καταστήματα τα οποία λειτουργούν στο Internet και η αγορά των προιόντων ή των υπηρεσιών που παρέχουν γίνεται  από το σπίτι σας.
Η κατασκευή e-shop και η ύπαρξη του δεν αποκλείει όμως και την ύπαρξη παράλληλα και ενός φυσικού καταστήματος. Ο συνδυασμός και των δύο αποτελεί τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό.
Οι τρόποι πληρωμής σε ένα e-shop είναι αρκετοί (αντικαταβολή, πιστωτική, prepaid και πολλοί άλλοι) . Όσον αφορά όμως τους διαδικτυακούς τρόπους πληρούν όλοι τις υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές ασφαλείας, άρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων.
Με την ύπαρξη των e-shops μπορείτε χαλαρώνοντας σπίτι σας μετά από μια κουραστική μέρα να κάνετε την αγαπημένη σας βόλτα στα μαγαζιά χωρίς να κουνηθείτε όμως από την πολυθρόνα σας. Λόγω του γρήγορου ρυθμού ζωής που βιώνουμε όπως και των πολλών υποχρεώσεων μας η ύπαρξη των ηλεκτρονικών καταστημάτων έχει βοηθήσει αρκετά στην εξοικονόμηση  χρόνου.
Μια δοκιμή θα σας πείσει.

DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2011-07-28 12:54:10