Ραντεβού ΕΟΠΥΥ & γιατροί για κάθε ασφάλιση | Doctoranytime

  • Posted on: 4 December 2013
  • By: 138226

Το Doctoranytime είναι μια δωρεάν υπηρεσία που δίνει την δυνατότητα στους ασθενείς να βρουν το γιατρό που επιθυμούν και παράλληλα να κλείσουν δωρεάν ραντεβού οnline, γρήγορα κι εύκολα.

Με την online υπηρεσία ο ασθενής μπορεί να αναζητήσει γιατρό με κριτήριο την ειδικότητα, την τοποθεσία του ιατρείου καθώς και τον συμβεβλημένο ασφαλιστικό φορέα.

Στην προσωπική σελίδα κάθε γιατρού μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες όπως: Εξειδίκευση, Ασφαλιστικοί φορείς, Βιογραφικό, Σπουδές, Δημοσιεύσεις, Διακρίσεις, Mέλος Συλλόγων.

Για ασθενείς η διαδικασία έχει ως εξής:

Κάνοντας εγγραφή μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες του doctoranytime.gr δωρεάν. Αναζητήστε τον ιατρό της επιλογής σας, κατά όνομα, ειδικότητα, περιοχή ή ασφαλιστικό ταμείο και κλείστε ραντεβού σε πραγματικό χρόνο.

Για ιατρούς:

Αποκτώντας λογαριασμό στο doctoranytime σας δίνεται η δυνατότητα να φτιάξετε το επαγγελματικό σας προφίλ στη βάση δεδομένων, ώστε οι ασθενείς να μπορούν εύκολα και γρήγορα να σας εντοπίσουν. Απλώς υποδεικνύετε τις διαθέσιμες ώρες σας και οι ασθενείς κλείνουν online ραντεβού μαζί σας.

Στις σελίδες του doctoranytime φιλοξενούνται ιατροί ΕΟΠΥΥ, καθώς και άλλα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ περιλαμβάνεται τεράστιο εύρος από ειδικότητες, όπως γυναικολόγοι-μαιευτήρες, δερματολόγοι, οδοντίατροι, ψυχολόγοι, οφθαλμίατροι, διαιτολόγοι.

 

Για να δείτε πώς δουλεύει η υπηρεσία παρακολουθήστε το βίντεο:http://www.youtube.com/watch?v=PxyLGyxiHGg

 

Rating: 
5
Average: 5 (1 vote)
Category: