Πλεονεκτήματα cscart

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: myarticl
Rating: 
0
No votes yet

Το Cs-cart είναι μία πλατφόρμα ηλεκτρονικού καταστήματος, έτοιμο για χρήση, και περιλαμβάνει εκατοντάδες χρήσιμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες για να καλύψετε κάθε ανάγκη που θα σας δημιουργηθεί. Είναι μία εύκολη, γρήγορη και άκρως επεκτάσιμη λύση για μία επιτυχημένη κατασκευή e-shop που θα λειτουργήσει άμεσα.
Το κατάστημα που θα δημιουργήσετε θα μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στα μέτρα σας, θα είναι εύκολο στη χρήση και από εσάς ως διαχειριστή και από τον πελάτη, καθώς θα μπορεί εύκολα μέσα σε μερικά βήματα να ολοκληρώσει τις αγορές του.
Είναι φτιαγμένο με PHP – MySQL, γεγονός που το κάνει γρήγορο και φιλικό για τους περισσότερους hosting providers αλλά και εύκολα επεκτάσιμο και παραμετροποιήσιμο από κάποιον προγραμματιστή, ενώ χρησιμοποιεί τεχνολογία AJAX όπου απαιτείται.
Παρέχει πλήρη διαχείριση καταλόγου προϊόντων με πολλές δυνατότητες, υποστήρίζει πάνω από 50 Online τρόπους πληρωμής και αυτόματο υπολογισμό μεταφορικών! Έχει ρυθμίσεις για να είναι φιλικότερο προς τις μηχανές αναζήτησης με επιλογή λέξεων κλειδιών ανά σελίδα, επιλογή meta description καθώς και δυνατότητα δημιουργίας site map.
Μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστα προϊόντα και χαρακτηριστικά αυτών, να ορίσετε σχετικά προϊόντα και να τα εμφανίζετε με διάφορους τρόπους. Όσον αφορά τα αποθέματα, μπορείτε να τα ελέγχετε εύκολα, να βάλετε ειδικές τιμές και να έχετε και αρνητικό απόθεμα, δηλαδή να μην αποτρέπει τον πελάτη απ’ το να παραγγείλει αν δεν υπάρχουν αποθέματα, αλλά να ειδοποιήστε ότι μπήκε παραγγελία και να ανεφοδιαστείτε!
Στο κομμάτι των πληρωμών, υποστηρίζεται πληθώρα offline τρόπων όπως κατάθεση σε τράπεζα, τηλέφωνο, κλπ, ενώ online μπορείτε να πληρώσετε με Paypal, 2checkoute και υποστηρίζονται τα συστήματα πληρωμών της eurobank, winbank και alpha bank.
Τέλος, ο πελάτης μπορεί να έχει την δικιά του wish List Η οποία αποθηκεύεται σε βάση δεδομένων και μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα όποτε θελήσει, ενώ μπορείτε να ορίσετε διαφορετικά επίπεδα έκπτωσης σύμφωνα με κατηγορίες χρηστών που θα ορίσετε εσείς.

DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2011-07-29 13:45:20