Πλατφόρμες ανάπτυξης για την δημιουργία ενός eshop

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: myarticl
Rating: 
0
No votes yet

Για την κατασκευή e-shop δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε κάτι από την αρχή. Με τα έτοιμα cms που υπάρχουν μπορείτε να δημιουργήσετε από ένα απλό site μέχρι ένα αρκετά μεγάλο και με πολλά προϊόντα e-shop.
Οι έτοιμες πλατφόρμες που υπάρχουν και είναι οι πιο διαδεδομένες είναι:
1.    Wordpress
Το Wordpress είναι ένα πολύ ισχυρό αλλά από την άλλη ένα αρκετά εύκολο σύστημα διαχείρισης. Αν και αρχικά σχεδιάστηκε σαν μια πλατφόρμα blogging, έχει γίνει η πιο διάσημη επιλογή CMS για επαγγελματικά sites και e-shops.
2.    Drupal
Το Drupal είναι ένα ευρέως διαδεδομένο ανοιχτού λογισμικού CMS το οποίο έχει γραφτεί σε PHP. Χρησιμοποιείτε από όλους τους τύπους websites, από προσωπικά blogs μέχρι πολιτικά sites. Επίσης είναι αρκετά διαδεδομένο για την υποστήριξη e-shops.
3.    Frog
Το Frog Cms απλοποιεί αρκετά την διαχείριση και προσφέρει ένα φινετσάτο τρόπο διαχείρισης του περιεχομένου του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.
4.    SilverStripe
Το cms SilverStripe εμπεριέχει την πολύ ισχυρή PHP5 ως βασική προγραμματιστική βάση και επίσης το Sapphire. Το Sapphire προσφέρει μεγάλη ευελιξία και στο να δημιουργήσετε το e-shop  σας όπως εσείς επιθυμείτε.
5.    Joomla
Μια από τις πιο διάσημες και πολυσυζητημένες πλατφόρμες ανάπτυξης λογισμικού και διαχείρισης περιεχομένου. Με το Joomla μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ μοντέρνο αλλά παράλληλα αρκετά λειτουργικό e-shop και να το διαχειρίζεστε πολύ απλά και εύκολα.

DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2011-07-28 12:47:26