Νοσοκομειακά κρεβάτια η λύση στον Ορθοπεδικό κύκλο

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση)
Rating: 
0
No votes yet

Ψάχνετε για νοσοκομειακά κρεβάτια; Πλέον η λύση είναι απλή και σας την προσφέρει ο Ορθοπεδικός κύκλος.

Η πολυετής ενασχόληση στο χώρο της υγείας μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε τις ανάγκες του ασθενούς και να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ποιοτικά και εύχρηστα νοσοκομειακά κρεβάτια, ικανά να καλύψουν τις ανάγκες όλων των ασθενών. Μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας θα βρείτε διαφόρους τύπους νοσοκομειακών κρεβατιών, ηλεκτρικά ή χειροκίνητα, υψηλής ποιότητας κατασκευής.

Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά τους τα νοσοκομειακά κρεβάτια δίνουν τη δυνατότητα ρύθμισης του ύψους της πλάτης και των ποδιών, κάνοντας τα ακόμη πιο άνετα για τον ασθενή. Επιπλέον η ατσάλινη κατασκευή τους τα καθιστά ανθεκτικά στη χρήση και στο χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατή η χρήση τους κατά τη νοσηλεία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμη διαθέτουν πλαϊνά κάγκελα ασφαλείας για την αποφυγή ατυχημάτων. Έτσι δεν χρειάζεται ο νοσηλευτής να είναι συνέχεια σε εγρήγορση για την ασφάλεια του ασθενούς.

Εκτός των άλλων προσφέρεται η δυνατότητα στον ασθενή να αποκτήσει μια σειρά από βοηθήματα και αξεσουάρ για να καλύψει πιθανές κινητικές δυσκολίες. Αυτά μπορεί να είναι ένα γερανάκι ανύψωσης ή ένα αερόστρωμα κατά των κατακλίσεων.

Πλέον είναι εύκολο για εσάς να αποκτήσετε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι. Ο ορθοπεδικός κύκλος σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να ενοικιάσετε ή να αγοράσετε το νοσοκομειακό κρεβάτι της επιλογής σας, αναλογα με το χρόνο που θα το χρειαστείτε. Συν τοις άλλοις αναλαμβάνουμε τη δωρεάν αποστολή και τοποθέτηση του νοσοκομειακού κρεβατιού.

DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2012-10-18 11:53:22
Category: