Η λογιστική στο στοίχημα

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση)
Rating: 
0
No votes yet

Καλό θα είναι για κάποιον που καταπιάνεται με το στοιχημα να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού του όσον αφορά το ποντάρισμα του. Το μέτρο και οι γνώσεις λογιστικής καμιά φορά βοηθάνε τον παίκτη να έχει καλύτερα αποτελέσματα.


Ο συνετός παίκτης του στοιχήματος γνωρίζει κάθε φορά πόσα θα είναι το ποσά που μπορεί να διαθέσει για τα προγνωστικά και τις προβλέψεις του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ώστε να μην παρασύρεται και να μη βγαίνει εκτός προϋπολογισμού του στο στοίχημα. Πρέπει να ξέρει ανά πάσα στιγμή και ώρα πόσα έχει χάσει, πόσα έχει κερδίσει, πόσα μπορεί να διαθέσει ώστε να ξέρει που βαδίζει.

Ανά κάποιο εύλογο διάστημα γνωρίζει ότι μπορεί να ποντάρει ένα συγκεκριμένο πόσο στα προγνωστικά του και στις προβλέψεις του. Αν το γνωρίζει δεν υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγει από τον αρχικό προγραμματισμό του και να κάνει πιο εύκολο το έργο των μπουκ. Σε περιπτώσεις που έχει κάποιες επιτυχίες στο στοίχημα του, μπορεί κατά βούληση βέβαια να ανεβάσει το ποντάρισμα του, αρκεί βέβαια να έχει διαπιστώσει ότι το στοίχημα του είναι σε σταθερές βάσεις και δεν πηγάζει από αιτίες υπέρμετρου ενθουσιασμού και ασυδοσίας.


Η κάβα δηλαδή στο στοίχημα είναι αναγκαία. Δεν είναι τυχαίο για πολλούς που ασχολούνται με το στοίχημα επαγγελματικά που δίνουν δηλαδή προγνωστικά μέσω κάποιου Μέσου, ότι κρατούν την κάβα τους. Βάζουν ένα αρχικό ποσό έναρξης και ανάλογα με τα πονταρίσματα τους και τις επιτυχίες τους κάθε μέρα αυξομειώνουν αυτό το ποσό. Αυτό γίνεται αφενός για να βλέπουν οι ίδιοι την πορεία των προβλέψεων τους αλλά αφετέρου λειτουργεί σαν κράχτης για τους παίκτες του στοιχήματος σε περίπτωση μάλιστα που αυτός που δίνει τα προγνωστικά του και τις προβλέψεις του έχει θετικό πρόσημο. Έτσι λοιπόν στο στοίχημα θέλει μέτρο και συγκράτηση, ώστε να μπορείς να έχεις ρεαλιστικές ελπίδες να είσαι κερδισμένος στη μάχη με τους μπουκμέικερς.

DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2013-03-07 03:15:21
Category: