Είναι ασφαλή τα eshop

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: myarticl
Rating: 
0
No votes yet

Στην σημερινή εποχή όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα αντί φυσικών καταστημάτων. Ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται αυτές τις συναλλαγές και προτιμούν να μην αγοράζουν, ή να πληρώσουν με αντικαταβολή.
Καλό είναι να υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής και κατάθεσης σε τράπεζα, ωστόσο γιατί να μην έχετε ένα ασφαλές site με αποδείξεις ώστε να μην διστάζουν οι επισκέπτες σας να αγοράσουν από εσάς;  Μπορείτε να ζητήσετε από την εταιρία που έχει αναλάβει την κατασκευή e-shop να εγκαταστήσει ένα σύστημα  ασφαλών πληρωμών στο site. Αυτό όμως έχει αρκετά μεγάλο κόστος οπότε υπάρχει η λύση να κατευθύνονται οι πληρωμές στο ασφαλές και κρυπτογραφημένο σύστημα της κάθε τράπεζας. Για παράδειγμα το deltapay που χρησιμοποιείται από την alpha bank και το  proxypay που χρησιμοποιείται από την eurobank. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης νιώθει την ασφάλεια της ίδιας της τράπεζας και δεν χρειάζεται να τον πείσετε για το πόσο ασφαλές είναι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, καθώς το άκουσμα του ονόματος μιας τράπεζας, είναι πάντοτε πολύ ηχηρό!
Άλλωστε πλέον υπάρχουν και εντελώς ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής όπως το paypal και οι προπληρωμένες κάρτες  όπου ο κάτοχος επιλέγει ένα μέγιστο ποσό που θέλει να διαθέσει και κάνει τις αγορές του με αυτό το ποσό.

DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2011-07-29 13:42:42